Chciałem poruszyć kwestie tych 2 minut po których jesteśmy wyrzucani z serwa. Wszystko ładnie, pięknie ale... no właśnie. Gdy nadchodzi czas np nagrania dema, obczajenia typa czy gra z nr,wh,ab,mh to już zaczyna mnie to irytować bo nie wystarcza mi 2 min czasami zajmie mi to 3,4 a tu wyskakuje komunikat ze zaraz mnie wywali i mam wybrać team no szał mnie trafia. Moja propozycja jest taka ażeby nie tyczyło się to adminów taki jakby immunitet. aha i jeszcze 1 propozycja na zmianę. Fajnie by było jakby każdy admin widział co piszą gracze żywi, martwi na ST itp itd ułatwiło by to ( nie wiem jak inny czy zwracają uwagę na to czy nie ale ja tak) ostrzeganie a potem nagradzanie kickem, banem za wyzywanie obrażanie graczy,adminów i takich tam innych. Pomyślcie o tym bo mnie szlak czasami trafia... Pozdrawiam
no wlasnie to dziala roznie, bo czasem obczaje 3-4 typa a czasem nie zdaze nakrecic nawet 1 demka, bo wykopuje ;/ wiec to nie tylko Ty jestes wyjatkowy ;P
Dopisze się do tematu i powiem, a raczej napisze xD że na każdym (chyba) serwie jest tak że kikuje adminów, ponieważ wiele razy mnie kikowało jak kręciłem demko podejrzanemu, i powiem że mnie też doprowadza to do szału Przydałby się taki immunitet dla adminów^^
Gumi, pewnie to nie było dodane albo oni nie dostali tej rangi ;s
w każdym bądź razie na tp nie wywala ;p adminow ;d nie wjem jak na pozostałych ;d
ZiuTeK Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 1944 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-09, 17:25
Na TP byl ten sam plugin co na FFA ale juz go zmienilem na 2 inne. Pewnie na FFA trzeba bedzie w najblizszym czasie cos takiego samego zrobic.
Kiedys szukalem jednego i dobrego pluginu ale niestety, zaden nie jest na tyle dobry zeby mi odpowiadal. Posilkuje sie teraz 2ma pluginami, moze tez nie rewelacyjne ale mniej wiecej dzialaja tak jak maja dzialac.
Pomógł: 14 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 2 Posty: 2375 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-02-10, 10:03
na AIm/awp mamy chyba taki plugin ze ze speca nei kopie jesli nie afk-jesz (ruszasz mysza,lub klikasz)
Moze jego wrramy
Bo ten hobo tez mnei kiedyś denerwował
[ Dodano: 2010-02-10, 10:03 ]
z tym zapytaniem to do Ziutka rzecz jasna
ZiuTeK Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 1944 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-12, 23:44
ok to wrzucam te pluginy co sa na serwerze TP na serwer FFA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum