Chciałem poruszyć kwestie tych 2 minut po których jesteśmy wyrzucani z serwa. Wszystko ładnie, pięknie ale... no właśnie. Gdy nadchodzi czas np nagrania dema, obczajenia typa czy gra z nr,wh,ab,mh to już zaczyna mnie to irytować bo nie wystarcza mi 2 min czasami zajmie mi to 3,4 a tu wyskakuje komunikat ze zaraz mnie wywali i mam wybrać team no szał mnie trafia. Moja propozycja jest taka ażeby nie tyczyło się to adminów taki jakby immunitet. aha i jeszcze 1 propozycja na zmianę. Fajnie by było jakby każdy admin widział co piszą gracze żywi, martwi na ST itp itd ułatwiło by to ( nie wiem jak inny czy zwracają uwagę na to czy nie ale ja tak) ostrzeganie a potem nagradzanie kickem, banem za wyzywanie obrażanie graczy,adminów i takich tam innych. Pomyślcie o tym bo mnie szlak czasami trafia... Pozdrawiam
no wlasnie to dziala roznie, bo czasem obczaje 3-4 typa a czasem nie zdaze nakrecic nawet 1 demka, bo wykopuje ;/ wiec to nie tylko Ty jestes wyjatkowy ;P
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 15 Lis 2009 Pochwał: 1 Posty: 1047 Skąd: WarszaWa
Wysłany: 2010-02-09, 05:01
Dopisze się do tematu i powiem, a raczej napisze xD że na każdym (chyba) serwie jest tak że kikuje adminów, ponieważ wiele razy mnie kikowało jak kręciłem demko podejrzanemu, i powiem że mnie też doprowadza to do szału Przydałby się taki immunitet dla adminów^^
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2610 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-09, 17:25
Na TP byl ten sam plugin co na FFA ale juz go zmienilem na 2 inne. Pewnie na FFA trzeba bedzie w najblizszym czasie cos takiego samego zrobic.
Kiedys szukalem jednego i dobrego pluginu ale niestety, zaden nie jest na tyle dobry zeby mi odpowiadal. Posilkuje sie teraz 2ma pluginami, moze tez nie rewelacyjne ale mniej wiecej dzialaja tak jak maja dzialac.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomógł: 18 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 4 Posty: 3512 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-10, 10:03
na AIm/awp mamy chyba taki plugin ze ze speca nei kopie jesli nie afk-jesz (ruszasz mysza,lub klikasz)
Moze jego wrramy
Bo ten hobo tez mnei kiedyś denerwował
[ Dodano: 2010-02-10, 10:03 ]
z tym zapytaniem to do Ziutka rzecz jasna
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? -->Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl-->Klik
Nie pisz do mnie trzech pw,uzywaj opcji edytuj w zakładce "do wysłania"
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2610 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-12, 23:44
ok to wrzucam te pluginy co sa na serwerze TP na serwer FFA.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum