siemka. a wiec moja sprawa wyglada tak nie gralem w csa od prawie albo ponad pol roku jakos tak ostatnio z nudy na naszym wypizdziowie Kogut powiedzial zebym znowu zaczal lupac w csa ze cs-hax ma nowe serwery i jest DM no to mysle a wejde sobie pykne pare headow bedzie git. ja wchodze a tu oswiadczenie MASZ BANA ja zonk jaki chu**??
wchodze na inne serwery wszystko gra a na DM nie moge wejsc co najlepsze w konsoli nie pisze za co mam tego bana. wiec nie wiem o co chodzi a to juz droga taka moja sytuacja u was ze wylapalem bana za free nie czitujac;] czekam na odpowiedz.
nie tylko tyle ze mam bana czekaj zaraz dokladnie ci napisze
[ Dodano: 2010-02-22, 21:49 ]
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 295
Requesting tempdecal.wad from server
arachne/komor connected
*** killed with a headshot from m4a1 ***
ant00n killed ssake with m4a1
Kicked :Masz bana. Sprawdz konsole.
tyle sie wyswietla ;]
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2009 Pochwał: 4 Posty: 1485 Skąd: z kapusty
Wysłany: 2010-02-22, 21:53
Ja nie mam pojecia przykro mi. Jak retry nie pomaga to ja nie wiem co zrobic w takiej sytuacji. Chyba, ze masz zmienne ip to zresetuj modem(zmien ip) moze pomoze.
To jest IP z klasy PRYWATNEJ. To jest IP, które masz u siebie w SIECI (ISP, Modem, Router, cokolwiek). Tutaj jesteś proszony o podanie IP PUBLICZNEGO.
Wejdź na stronę http://twojeip.wp.pl/ i tam będzie Twój adres IP - skopiuj go i wklej tutaj.
Bo dużo z Was nie kojarzy - jeśli ktokolwiek daje Wam na forum IP z zakresu:
ja posiwiadczam reka za arachne tyo moj ziomek z miasta. znamy sie abrdzo dobrze ode mnie ma CSa i jestem pewien ze nie uzywa "dopalaczy" :D ziutku albo kzaiu prosze o szybko interwencje (czyt.: odbanowanie) ;]
to juz 2 raz jak dostal bana za free a nie gral teraz dobre pol roku ;]
pozdro dziewczynki ;* .!
_________________ koguT^. był, koguT^. jest, i koguT^. jeszcze dłuuuugo będzie... ;]
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2009 Pochwał: 4 Posty: 1485 Skąd: z kapusty
Wysłany: 2010-02-24, 17:58
arachne13, Ty sie zdecyduj co ci w konsoli wyskakuje w koncu bo troche mieszasz.
[ Dodano: 2010-02-24, 18:15 ]
Ja bana na nick arachne nie widze na serwerze, wiec mozliwe ze twoj zakres zostal zbanowany. Masz stale ip, wiec watpie zeby ktos Ciebie banowal na cfg. Z tego co sie orietuje mozna ominac twoj zakres, ale moze zrobic to tylko H@, wiec musisz poczekac az ktorys to przeczyta i to zrobi ;] Chyba, ze Vampir, albo Gumi maja takie uprawnienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum