Wiek: 17 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 11 Skąd: SIe BiOrA dZiEcI ???
Wysłany: 2010-03-07, 13:20 BaN DlA AdMiNa ? TAK !!!
Witam dzis podczas gry zaskoczylo mnie to ze admin (((gdyz on powinien grac prezykladowo i bez oszustw )) zarazil mnie zombiakiem przez sciane .. Gry go o tym poinformowalem i stwierdzilem ze tak ni wolno on sie oburzyll >>.. Daze do ukarania albo chociaz ostrzezenia .. PoXZdRo
pozdro siedziales przy scianie i wystawal cie gun i kawalek lokcia ;] a wiec zadałem cios prawym i pytam sie co sie takiego stało ?? to jest tylko gra a ja teraz zaczynam ogarniac Zm
Ja czasmi tez gram na zombie i rożni zarazaja przez sciany, informuje o tym admina no ale admin mowi ze tak mozna wiec nic nie zrobie, niech strace. I z tej skargi ja nic nie rozumiem, zle zbudowana troche.
Ostatnio zmieniony przez Fr3sH 2010-03-07, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-03-07, 14:08
Fr3sH napisał/a:
Ja czasmi tez gram na zombie i rożni zarazaja przez sciany, informuje o tym admina no ale admin mowi ze tak mozna wiec nic nie zrobie, niech strace. I z tej skargi ja nic nie rozumiem, zle zbudowana troche.
Ciekawe który adm. Ci tak mówi
zarażanie przez ściany jest zabronione
pozdro siedziales przy scianie i wystawal cie gun i kawalek lokcia ;]
nie widziałem akcji, ale z tego co napisałeś wnioskuje, że wykorzystałeś buga ;] (podobna sytuacja zdarza się na mapie swietazapasem, głowa wystaje z dachu)
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3281 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-03-08, 15:24
Tu sie zgadzam z nowym regulaminem,a admin prawdopodobnie popełnił bład , prawdopodobnie bo dowodów jako takich nie ma ani światków zajścia dlatego sedzia AMW (anna maria wesł...) nie bedzie potrzebna . Jednak ze niechcialbym wiecej slyszec ze któryś z adminow dopuszcza sie jawnego łamania regulaminu.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Ja również jestem oburzony postawą REDICAL'a, na własnej skórze przekonałem sie że ten admin nadużywa Zombie Climb, a dokładnie używa go w taki sposób jaki jest zabroniony (używa climba w miejscach gdzie się kuca). Kiedy mu zwruciłem uwagę oburzył sie i wyparł podsmiechując
Jako odmin powinien świecic przykladem i przestrzegac regulaminu. Wkońcu po to został adminem!
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3281 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-03-08, 23:41
nagraj demo jak to robie a go pożegnamy.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum