ej dowiedzialem sie dzis ze niemozna blokowac laserami jakniemozna blokowac to prosze o usunuecie climb zombi poniewaz gdy jest rura badz cos gdzie trzeba kucac climb zombi lapie sie sufitu i szybko idzie
Pomógł: 14 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 2 Posty: 2375 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-02-08, 23:36
maver144, ty juz tutaj sie nie wywyższaj maly człowieczku
nei wiem o co dokladnie chodzi z tym climbem,jak on szybko chodzi i gdzie.
Malo gram,moze ktos mi zademonstruje o co biega
Ok Vorsterku przyszedł nałogowiec to powie o co chodzi :D
1. Laserki są niezniszczalne i nawet nemek nie może ich rozwalić
2. Climb zombie jak podskoczy i E złapie się sufitu ostro przyśpiesza w rurze gdzie trzeba kucać i nie da rady się go zwalić z tego sufitu, nawet shotgun go nie zdejmie nie ma prawie możliwości jak ma całe hp żeby nie zaraził ^^
3. Nie trzeba wcale usuwać climb wystarczy że była by zasada która zabraniała by wejścia po suficie rury...
ale raptor co będzie gdy admina nie będzie na serwerze i mi się wydaje ze nawet jak zakaz będzie to dalej będą to robić jak z laserami wczoraj na serwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum