Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-10-23, 15:56 CS 1.6 Nonsteam Download + steam id
Nowa wersja cs nonsteam - traktuje go jako rewolucje dlatego nie dopisalem go jako osobny patch.
Jest to CS oparty binarkach steamowych i od razu widac wzrost wydajnosci.
Dawniej gralem na nonsteamie tylko dlatego ze sie szybciej uruchamial. Wolalem natomiast grac na steamie gdyz mialem tam wiecej FPS i gra byla duzo przyjemniejsza.
W tej wersji nonsteama przyrost fps jest niesamowity w porownaniu do standardowego nonsteama patch v23.
Teraz na 32 bitach w smoke nawet nie muli mi zbytnio cs !!! a przynajmniej nie jest to w takim stopniu jak bylo to przy patchu v23.
Sa rozne wersje cs obslugujacych protokol v48 ale ta wersja jest rewelacyjna !
Niby mozna ... ale nie udalo mi sie polaczyc z serwerem czysto steamowym.
Dodatkowo nasza stara dobra wyszukiwarka serwerow online DZIALA !!!
Tak, to prawda ! W tej wersji CS mozna wyszukiwac serwery tak jak za dawnych czasow!
Do ciekawszych rzeczy nalezy takze to, ze na serwerach z podwojnymi binarkami, ten CS emuluje SteamID.
To nie jest Patch a cala wersja CS do sciagniecia (waga okolo 200 mb)
Przy sciaganiu patcha istnieje duze prawdopodobienstwo, ze nie bedzie dzialal poprawnie ( u mnie nie dzialal)
Ostatnio zmieniony przez Vorster 2010-03-07, 18:40, w całości zmieniany 6 razy
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-10-26, 20:40
Zapomnialem dopisac ze tutaj jest fajnie zrobione tak jak na steamie, ze mozemy mutowac graczy przy pomocy player list. JUz nie trzeba specjalnych pluginow na serwerze zeby zmutowac innego gracza. (nonsteamowcy w starszych patchach nie mieli mozliwosci mutowac innych graczy)
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2009 Pochwał: 4 Posty: 1485 Skąd: z kapusty
Wysłany: 2009-10-28, 16:31
na odsiebie nie da rady.. bo tam jest max upload 100mb a jak sie nawet spakuje w rar cala instalke to zajmuje tyle samo.. wiec jedynie na wyslijto.pl moge ci to wrzucic;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum