Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 31 Sie 2009 Pochwał: 2 Posty: 511 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-09-05, 20:00
10 lat ciekawe czy jestes normalnym dzieckiem a nie dzieckiem neo jakich duzo na servie ...-.-
_________________ Wymowny wie co powiedzieć.... mądry co przemilczeć...
moze i nie jestem taka JAKA CHCIALBYS ABYM BYLA
czasem jestem prozna i potrafie byc niemila
czesto zmienna jak pogoda i za bardzo pewna siebie...
ja mam 14 ale i tak mnie wkurzaja takie mlodzaki bo zamiasz mowic to piszcza przez mikro a na dotatek dobre sa takie akcje ktos walnal mu banie a on "on ma WH!!!" ehehehhe
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 31 Sie 2009 Pochwał: 2 Posty: 511 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-09-22, 00:41
89mlody89 napisał/a:
Tygrysica napisał/a:
10 lat ciekawe czy jestes normalnym dzieckiem a nie dzieckiem neo jakich duzo na servie ...-.-
to Tygrysica bylo troche nie na miejscu chlopak sie spokojnie przywital a Ty mu takim tekstem rzucasz?O.o ogarnij sie kolezanko...
Witam kolege na pokładzie cs-hax^^ pozdro & pocwicz
lol czlowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem a pozniej karz sie ogarniac... bo jak wiadomo w dziejszych czasach przewaznie dzieci w tym wieku tak sie zachowuja nie napisalam ZE JEST dzieckiem neo ... a to jest roznica...wiec nie wiem czemu niby mialabym sie ogarniac... a poza tym tylko mi sie kazales jak to nazwales "ogranac" dlatego ze jestem dziewczyna ? bo chlopakom jakos uwagi nie zwrociles ... i ja tu jak najbardziej nie widze nic na miejcu... tyle ode mnie.
_________________ Wymowny wie co powiedzieć.... mądry co przemilczeć...
moze i nie jestem taka JAKA CHCIALBYS ABYM BYLA
czasem jestem prozna i potrafie byc niemila
czesto zmienna jak pogoda i za bardzo pewna siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum