Jak najbardziej za usunieciem tej opcji na War3 zupelnie nie potrzebna jest .
_________________ Jezeli masz jakies pytania odnosnie servera War3FT napisz na PW sprobuje na nie odpowiedziec. Jakiś temat został przezemnie zamknięty a chcesz coś dodac napisz PW a go otworze.
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-27, 11:07
Co wam przeszkadza ta komenda ?
[ Dodano: 2010-02-27, 11:08 ]
war3 jest podobny do biablo,a ta uwazaja ze ranking musi zostac
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
A przeszkadza dziś grałem sobie i był pewien gracz który grał dla ranku! A ja tego nie trawie czekać 2 min aż kolesia kampe znajdą i go zabija (przetrzymywał bron i nie wykonywał celów mapy ) ;/
wicher, będziesz miał adma to go kickniesz/dasz mu bana.
AK47, nie wiem po co co miesiąc dajesz ten sam temat. :D Wtedy wyszło, że chcą to teraz też tak wyjdzie
_________________ Spokojna
Egzystencja
Stała się
Jebaną
Apokalipsą
Zamknąłem jakiś temat a masz jeszcze coś ważnego do powiedzenia --> wyślij priv w celu otwarcia go.
Kimedis, Nie sadze zeby to byl problem aby to usunac a na War3 powinno sie grac nie dla ranku a dla expa ;] tak nawiasem mowiac skoro /top15 i /rank zostaly usuniete to i /rankstats powinna tez byc :]
_________________ Jezeli masz jakies pytania odnosnie servera War3FT napisz na PW sprobuje na nie odpowiedziec. Jakiś temat został przezemnie zamknięty a chcesz coś dodac napisz PW a go otworze.
Jezeli admini i gracze z War3 chca zeby ta komenda zostala usunieta mysle ze powinniscie to dobrze przemyslec i pojsc na nasza prosbe :] A jak juz nie zostanie usunieta to chociaz tego nie resetowac :P
A ja jestem za tym zeby ta komenda została, przeciez Ci ktorzy jej nie chca nie musza z niej korzystac, jest to po prostu jakies male urozmaicenie. ja chetnie co jakis czas sobie sprawdzam jakie mam wyniki tzn roznice fragi->dedy i wydaje mi sie to zbedne zeby usuwac taka komende... szybciej bym był za zmienieniem afk kicka przynajmniej dla nas jako admow albo dla wszystkich na dluzszy okres bo jak jestem na spec to nawet (za przeproszeniem) nie wystarcza mi czasu zeby do ubikacji skoczyc ...
Przychyle się do wypowiedzie Pepika. Co ona komu przeszkadza ja też lubie sobie zobaczyć stosunek killów do dedów. Uważam że powinna zostać nikt nie ma obowiązku z niej korzystać . jeżeli zostanie ona usunięta gwarantuje że kampienie przez pewnych osobników nie ulegnie zmianie. Myślicie że jak usuniecie komendę rankstats to wszyscy którzy do tej pory kampili licząc na fragi rzucą się w pogoń za paką czy hostami? :D nie wydaje mi się. Idąc za waszym rozumowaniem trzeba zablokować tabelę wyników (tab) bo po co komu?!
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 15 Lis 2009 Pochwał: 1 Posty: 1047 Skąd: WarszaWa
Wysłany: 2010-02-27, 17:09
Widzę że nie zrozumieliście moich intencji..^^ Po prostu po co był usuwany /rank oraz /top15 jeżeli /rankstats został Albo usuwamy wszystko co związane z rankiem albo przywracamy wszystkie komendy bo to bez sensu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum