Filmik autorstwa Fritz'a przedstawiający najlepsze akcje z GameManiak CUP. Zapraszamy na nasze serwery :) www.GameManiak.pl
GM CUP MOVIE by fr1tz
Witam! Chciałbym zaprezentować moją PIERWSZĄ produkcję w Sony Vegasie. ;) Zapewne jak wszyscy się już domyślają, dotyczy ona turnieju GM CUP, który odbył się pod koniec września. Cóż będzie można zobaczyć? Sporo dobrych fragów i masę śmiechowych sytuacji których ku mojemu zdziwieniu było dużo. :D No to chyba na tyle, a reszty dowiecie się już z samego filmu. Zapraszam do oglądania, ŚCIĄGANIA, zostawiania komentarzy z konstruktywną krytyką i oceniania! ;)
Na koniec jeszcze chciałbym dodać, iż premiera tego filmu mogła być już miesiąc temu, ale niestety przez problemy techniczne z dyskiem twardym i moje zdemotywowanie tym faktem wszystko przesunęło się w czasie. Za co przepraszam tych, którzy wiedzieli o tym filmie już wcześniej i przez to musieli wykazać się cierpliwością. :D
Podziękowania dla:
- ChmieLa, za ogólną pomoc, cierpliwość, wszystkie porady i odpowiedzi na moje pytania. No i za przekazanie wiedzy dotyczącej moviemaking'u. :D
- Schabika, za wspaniałą grę aktorską w outrze, której nie powstydziłby się nawet Robert De Niro! :D i za chęci w dostarczeniu 30... litrów spirytusu. :P
- Całej reszty ludzi, którzy w jakimś tam stopniu przyczynili się na swój sposób do powstania i doprowadzenia do końca tego projektu. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum