Hej, zauważyłam że nie ma żadnej wzmianki na temat granatów u łowcy i moje pytanie brzmi ile można grantów kłaść?
Grałam dzisiaj na mapie de_poland i całe ct grało łowcami i nakładło po 30 granatów jak nie więcej i tt nie mogło przejść do bsa. Rozumiem 3-4 na łowce a nie spam cięzki.. uważam że jest to lekkie przegięcie..
Wysłany: 2010-02-13, 17:30
Tak to wazny problem,trzeba wprowadzic ograniczenie granatow.
Ile proponujecie ?
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 26 Sie 2009 Pochwał: 2 Posty: 356 Skąd: Kąty Wrocławskie
Wysłany: 2010-02-13, 17:57
Ale przecież są mapki gdzie tt może też minowac... A granaty da się przejść naciskając shift. Ale jak jest już ograniczenie to ja proponuje 5 granatów na 1 runde .
serwer hax zawsze był dla mnie serwerem bez ograniczeń. na innych serwerach banują za skan archami, za stalka u barby (ladowanie armora), a tutaj zaczna za granaty... serwer sporo straci.
i poruszmy jerszzce tenmat rozwalania skrzynek, bo admini mają różne zdania w tym temacie (np log.ini mówi że to dozwolone a Huragan (chociaż jest żadko) to za to banuje)
Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 08 Maj 2009 Pochwał: 3 Posty: 1541 Skąd: Z Piekła Rodem
Wysłany: 2010-02-13, 21:07
Właśnie.
Dlaczego ograniczać możliwości jednej klasy?
Jak ograniczyć to już wszystko.
Max. ładowanie u barby do 3
Pociski u paladyna do 2
fireballe do 5 u maga
itd....
Czyli pomysł nie na miejscu.
A do tego jak łowca ma być taką super klasą to też ograniczyć kusze do 5 strzałow i będzie git.
Co do tych granatow to jestem na nie nie mozna ograniczac kogos jak gra na takiej postaci i ma takie umiejetnosci to tak jak zabojcy zabronic sie ladowac zeby byl niewidoczny albo nekromancie wskrzeszac graczy troche to jest smieszne.
a co do tych skrzynek to sam dalem bana 5 minut za rozwalanie,bo ktorys z kolegow z serwera mi powiedzila ze jest to zabronione.
_________________ "Czy słyszysz ten Rap?! Dygresja cały czas, nie może przestać grać. Płock, Polska, Europa i k*** cały świat!"
Właśnie.
Dlaczego ograniczać możliwości jednej klasy?
Jak ograniczyć to już wszystko.
Max. ładowanie u barby do 3
Pociski u paladyna do 2
fireballe do 5 u maga
itd....
Czyli pomysł nie na miejscu.
A do tego jak łowca ma być taką super klasą to też ograniczyć kusze do 5 strzałow i będzie git.
Yyyy nie porownuj g***na do czekolady...
barb max 7 armora pal max 7 pociskow i 5 skokow ninja 1 up speed wiec o co kaman ???
Ostatnio zmieniony przez log.ini 2010-02-13, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
Jakie ogranicznie ... U barba max pociskow da sie naladowac do 7 , itp itd to moze zeby było fair to lowca kładzie 7 granatów a nie tak jak napisałam na**** ich na respie na de_poland czy de_prodigy itd .. że team przeciwny nie ma szans bo od razu pada no prosze was.
Saimon napisał/a:
(np log.ini mówi że to dozwolone a Huragan (chociaż jest żadko)
pisze się rzadko tak na marginesie :*
poza tym na niektorych serverach sa dodane newe itemy a usuniete archy tylko dlatego ze jak ninja ma archy to juz pograne :P mnie osobiscie to nie przeszkadza aczkolwiek czasami denerwuje :P
Tak jak napisałam spamowanie granatow to juz lekka przesada co jak co ;p
Jak ktos inny prowadzi w teamie niz Ty to juz jest zle z tego wnioskuje dlatego tak napisalas temat o tych grantach takie jest moje zdanie na ten temat.masz archy masz fragi masz granaty w lowcy masz fragi a ze padniesz na granacie raz czu drugi to juz trzeba to zglaszac na forum no ludzie dajcie spokoj
_________________ "Czy słyszysz ten Rap?! Dygresja cały czas, nie może przestać grać. Płock, Polska, Europa i k*** cały świat!"
Tylko widzisz ja nawet jak dostane archy nigdy nie gram ninja dla mnie ta klasa jest zupełnie bez sensu i nie wiem jak w ogóle ktoś mógł ja wymyślić , zawsze gram barbem obojetnie jaki mam item... akurat jak na**** tych he na mapie de_poland to byłam w ct , wielu ludzi sie burzy o te granaty.. chyba rzadko bywasz na serverze ;)
i nie pada sie raz dwa czy trzy razy od tych he... tylko to jest nagminnie
Ostatnio zmieniony przez Angelinka 2010-02-13, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum