Wiem, że trochę dziwne pytanie ale czemu na serwerze granaty są takie słabe, że nawet jak rzucę gościowi pod nogi he to uwale mu tylko 40 hp ...? Na innym serwie widziałem granaty które waliły jak porypane rzucisz pod nogi i 100 hp poszło xD
Więc czemu tutaj granaty są takie słabe (chyba, że mi się zdaje) ??
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-19, 18:33
Prawde mowiac, sami nic nie zmieniali. Na naszym TP chociaz tego nie chcemy, granaty zabieraja wlasnie 100 hp. Nie bardzo mam ochote i czas sprawdzac ktory to plugin tak zmienia ustawienia ale wiem ze standardowo granat zadaje niewielkie obrazenia.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Ale ankiete przeprowadzic można, wiesz, drogi przyjacielu, każdy raczej używa smoke i flesze w grze ;) wiec grając na innych serwerach są do teego przyzwyczajeni, a teraz raczej mało kto gra na tak słabym serwerze żeby ograniczyc jego potencjał do kilka dosłownie fpsów ;)
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-03-04, 17:12
smoke zbedny,flasz bylby wkurwiajacy . oslepil bys swojego na 100% a i tak denerwują mnie boty które blokują caly czas.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum