Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-16, 18:12
Hmm, z tego co wiem plugin hpk sprawdza ping kilka razy co kilkanascie sekund.
Np 4 sprawdzenia co 12 sekund. Jesli podczas kazdego z tych sprawdzen ping jest wyzszy niz powinien gracz zostaje wywalony.
Czy nie bylo czasem tak ze mieliscie dziwne szarpniecia wtedy gdy was wywalalo ? Moze wlasnie ping wam tak dziwnie skakal ze przewaznie byl ok a tylko co te 12 sekund was nagle zrywalo.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Wysłany: 2010-02-25, 20:35
dalej masz takie problemy z wywalaniem ?
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Wysłany: 2010-02-26, 18:28
musze znac konkretny komunikat gdy was wywala. to co sie pojawia w okienku i co to macie w konsoli
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-27, 12:31
ok zmienie na 120 , co prawda do najlepsza lokalizacja i chcialbym meic tam graczy tylko z malym pingiem ale skoro tak sie dzieje to zmienie.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum