Wysłany: 2010-06-14, 18:00 Liga Awp 1 na 1 do Wygrania Klucz Steam!!!!
ZAPISY ZAKOŃCZONE Grupy ponizej.
Witam. Razem z Vorster wpadliśmy na pomysł utworzenia darmowej ligi Counter-Strike 1.6. Udział w lidze mogą wziąść użytkownicy platformy NON-STEAM/Steam.
Informacje oraz szczegóły: -Mecze będą rozgrywane jako drabinka. Po każdym wygranym meczu zwycięzca otrzymuje 1 punkt i co za tym idzie pnie sie do góry w drabinie.
-Podczas spotkania każda ze stron będzie rozgrywała 9 rund w Terrorystach i w Anty Terrorystach. Po 9 rundach zmiana (MR9).
-Tryb spotkania to 1 na 1.
-Przeciwnicy będą wybierani losowo, my im uzgodnimy date i czas spotkania organizatorzy ligi(dellcio99,Vorster,Ziutek).
-Podczas spotkania organizatorzy ligi będą oglądali spotkanie na Obserwatorze/lub po przez hltv.
-Organizatorzy są zobowiązani do udostępnienia miejsca do gry(tj. serwera).
-Wybór stron(TT/CT) na mapie odbędzie się poprzez runde nożową.
Najważniejsze sprawy: -Zakaz używania jakiegokolwiek rodzaju skryptów.
-Zakaz używania jakiegokolwiek rodzaju wspomagaczy, tj. czitów, programów itp.
-Zakaz kupowania!
-Obowiązek robienia screenów z tabelą po każdej stronie przed zmianą teamów.
-Przez cały mecz obowiązek kręcenia dema.
-Po zakończeniu meczu wysyłamy dema oraz screeny sędziemu, który po przejrzeniu materiałów akceptuje wynik.
Wymieniałem chyba najważniejsze rzeczy. Proszę o zgłaszanie się w tym temacie.
Do wygrania KLUCZ STEAM nie konto. Czyli sam sobie zakładasz konto Steam z własnym loginem a jeżeli wygrasz dopisujes cd-key do swojego konta i gry są dostępne na twoim koncie.
Zapisy (OFF):
_________________ zamowienia na filmy/programy pisać na pw.
chcesz zobaczyć moje wstawki?? kliknij
zanim napiszesz pytanie w dziale "download"
klick
Ostatnio zmieniony przez Gumipoliku 2010-06-27, 02:50, w całości zmieniany 31 razy
Nick: ZIEMNIAK
Kontakt do siebie: 7321570
Dlaczego chcesz wziąć udział w lidze? Gram często na serwerze TP i chętnie zmierze się z resztą graczy sieci cs-hax.
Czy zapoznałeś się z regulaminem i go akceptujesz? Zapoznałem się i akceptuję.
Aktualny status: przyjęty
_________________ O.S.T.R.
Ostatnio zmieniony przez Gumipoliku 2010-06-25, 16:13, w całości zmieniany 2 razy
Nick: Tuan_D
Kontakt do siebie: GG 2121870
Dlaczego chcesz wziąć udział w lidze? chce wygrać klucz jak sie uda
Czy zapoznałeś się z regulaminem i go akceptujesz? TAk
Ostatnio zmieniony przez Gumipoliku 2010-06-25, 17:52, w całości zmieniany 3 razy
Nick: karate miszcz
Kontakt do siebie: gg:2531291
Dlaczego chcesz wziąć udział w lidze? Chyba jak każdy, Chce wygrac :D
Czy zapoznałeś się z regulaminem i go akceptujesz? TAK
Ostatnio zmieniony przez Gumipoliku 2010-06-25, 16:08, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-06-14, 21:33 Re: Liga Awp 1 na 1 do Wygrania Klucz Steam!!!!
dellcio99 napisał/a:
Najważniejsze sprawy:
-Przez cały mecz obowiązek kręcenia dema.
-Po zakończeniu meczu wysyłamy dema oraz screeny sędziemu, który po przejrzeniu materiałów akceptuje wynik.
Pytanie, czy jeżeli komuś demka się nie zapisują to też może wziąć udział? Mam takiego cudnego kompa (raczej) że nie zapisuje mi filmików wogóle a jak się już uda to strasznie rzadko.
Jeżeli może to bym się zgłosił :) Agent 47
Aktualny status: nieprzyjety
Ostatnio zmieniony przez Gumipoliku 2010-06-25, 16:05, w całości zmieniany 2 razy
Nick: 1USD
Kontakt do siebie: (GG - 7395539)
Dlaczego chcesz wziąć udział w lidze? Bo mi sie nudzi i chce miec steam? :d
Czy zapoznałeś się z regulaminem i go akceptujesz? No tak.
W ryj ci napluje a ty nawet nie poczujesz co żujesz, bo tak się zapatrujesz w to na co pozujesz!
Ostatnio zmieniony przez Gumipoliku 2010-06-25, 15:58, w całości zmieniany 2 razy
nie bede walczyl o nagrode ale zabawe, moze bedzie gorzej z czasem na walke ale co mi tam...
prosze o zapis do ligi : QnshT
Aktualny status: nieprzyjęty
_________________ -------------------------------------------------
[po za CS takze jest zycie i ja je mam!]
-------------------------------------------------
szkoda slow...ty wiesz ze mowie to do ciebie!
Ostatnio zmieniony przez Gumipoliku 2010-06-25, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum