Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 372 Skąd: Księstwo Bytomskie
Wysłany: 2009-10-07, 14:30 Moja propozyja dodania NOWYCH Mapek
Przygotowałem mini map pack z mapkami na serwer AIM-FY-AWP
aim_grass.bsp - cartonowa wersja mapy aim z dwoma wieżami po środku
aim_metro_b1.bsp
awp_distancia.bsp - mapka awp_map wzbogacona w podziemny tunel ;)
fun_allinone.bsp- JAK dla MNIE Najlepsza MAPKA z serii FUN
fun_ekml.bsp - Wielo-poziomowa mapka w której walczymy na HE m4 i nie tylko ;]
fun_wallbang.bsp mapka której cholernie mi brakuje na tym serwie, Mapka prosta, ale zabawy jest co nie miara ;)
fy_bombworld.bsp- przyjemna dla oka mapka, jak i dobra grywalność na niej ;)
fy_cvillage.bsp Dosyc ciekawa mapka, jak na FY nawet duża ;) cartonowa
fy_temple.bsp - grałem ją swego czasu na Oborze , można powiedzieć ze fajna.
fy_woodvilla.bsp- Walkę toczymy o dosyć ciekawy drewniany domek - polecam
gy_cartoonpk.bsp na serwie jest mapka fy_simpson , ta jest o podobnej tematyce tylko że AWP
he_devtex.bsp - Ciekawa mapka w której możemy walczyć na HE i Knife
Każda z tych mapek została sprawdzona, i przemyślana tak aby grało się przyjemnie i bez problemowo. i pomyślane tak aby szybko się nie nudziła ;] LINK NIŻEJ
nowe mapki by się przydały i trzeba by wywalić kilka mapek tzn narazie znalazłem 2 które wywalają serwer tj: Awp_shcool i jeden z iceworld'ow :]
_________________ Dzieci neo, nasza nowa generacja
Modem to twój stary, klawiatura to matka
Mówię o tych potworach, dojrzewają na forach
W realu nie dają rady, ofiary neostrady
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-10-09, 02:06
Mappack wgrany a mapki z postu @up usuniete.
Dalbym piwo ale jedna mapka byla dosyc duza, de_v... cos tam. Nazwy nie znam ale wiem ze sie dlugo wgrywala.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
_________________ Dzieci neo, nasza nowa generacja
Modem to twój stary, klawiatura to matka
Mówię o tych potworach, dojrzewają na forach
W realu nie dają rady, ofiary neostrady
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-10-10, 00:00
Mozecie podawac mapki i jesli bedzie zainteresowanie i ktos stworzy mi gotowego mappacka to wgram. Jak narazie jest wiele mapek aim i innych kkore nie sa w ogole grane bo sa malo ciekawe, brzydkie lub istnieje znaczna przewaga jednego z teamow. Prosze zrobic mi liste takich mapek a usuniemy je.
Nie ma sensu zeby ludzie uciekali z serwera dlatego ze mapka jest niegrywalna.
Znajdziecie mi 10 takich mapek to wgram 10 nowych.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum