Maikel Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 249 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2010-01-31, 22:02
Jezeli w poprzedniej ankiecie Zombi Mod i Zombi Infection byly brane jako odzielne mody to nie mozna zsumowac glosow.. Ludzie co zaglosowali na Zombi Infection to chcieli ten mod, jak by chcieli zombi moda to by na niego zaglosowali...
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2009 Pochwał: 4 Posty: 1485 Skąd: z kapusty
Wysłany: 2010-01-31, 22:10
Maikel, Zombi to zombi tylko ze dizeli sie na infection i na swarm, ale jest to ten sam mod. W tamtej ankiecie tak bylo to zrobione zeby bylo odrazu wiadome jakiego zombie by tu chcieli, ale wiekszocs widac bylo to bez roznicy skoro wybrali zombie mod a nie zombie infection czy tez zombie swarm
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 15 Lis 2009 Pochwał: 1 Posty: 1047 Skąd: WarszaWa
Wysłany: 2010-02-01, 16:55
Ciasteczkowy_Pw napisał/a:
Prosze adminow i modow o sprawdzania IP czy czasem ktos nie jest zawziety i nie rejestruje sie drugi raz - specjalnie dla sondy ;]
-.-, a czemu od razu zakładać że ktoś ma robić multikonta dla ankiety.. z tego co tu widzę to każdego znam z forum i raczej nikt nie ma w tym temacie multi
Prosze adminow i modow o sprawdzania IP czy czasem ktos nie jest zawziety i nie rejestruje sie drugi raz - specjalnie dla sondy ;]
-.-, a czemu od razu zakładać że ktoś ma robić multikonta dla ankiety.. z tego co tu widzę to każdego znam z forum i raczej nikt nie ma w tym temacie multi
żeby zagłosować nie trzeba wcale pisać komentarza do tego tematu.. więc nie wiesz czy tylko ci co pisali posty, głosowali...
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-01, 21:45
Co myslicie o GG+DM ?
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-03, 11:42
zbyt malo zainteresowanych bylo.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
No gg to dobry pomysł. JJ mod niby dobry..., ale głównie do niego używa się mikro... A bardzo mnie irytuje głos dziecka bez mutacji jak i dzieci 14 i w dół. Nie mówię od razu, że bym grał 24/7 ale chyba nie tylko ja mam takie zdanie.
_________________ zielona gura? Co to za miasto? Co to za wieś? Ani poruchać, ani coś zjeść...
"Jego kolorowy, to mój głowy, a głowy mój to. Kolorowy jego głowy..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum