Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-11, 15:22
Zdecydowanei jestem na NIE
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
całkowite zablokowanie awp zepsuło by trochę smak gry :P 2 na team (chociaż mi się wydaje że chyba jest ustawione 3 na team) uważam że jest idealnie :D
_________________ Su brazalete demostró que era un tinto de Torres Torres Nunca caminarás solo dijo Torres Torres
Compramos al chico de la soleada España Se pone la bola que anota de nuevo
Fernando Torres Liverpools número 9 na na Fernando Torres número 9 Liverpools
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-12, 21:33
Nie wiem jak jest na serwerze, kiedys mialem sam poruszyc ten temat ale cos mi sie zapomnialo. Z tego co zauwazylem jest jedno awp na team i jest taki myk, ze gdy zginie gosc ktory mial awp i przeciwnij je podniesie, wtedy jedna druzyna ma 2 awp a druga ma gowno.
Nie wiem czy wtedy mi sie tylko tak wydawalo czy moze rzeczywiscie tak bylo. Jesli ktos widzial nieprawidlowosci prosze o zgloszenie.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-13, 08:36
No ja lubie zachwywac ak, jak ktos ma nature kamperska to nawet dizerta nie zaryzykuje ;]
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 31 Sie 2009 Pochwał: 2 Posty: 511 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-02-19, 20:00
jak widac w glosowaniu ... glos ludu przemawia za TAK ....
ehhh
a szkoda...:/
_________________ Wymowny wie co powiedzieć.... mądry co przemilczeć...
moze i nie jestem taka JAKA CHCIALBYS ABYM BYLA
czasem jestem prozna i potrafie byc niemila
czesto zmienna jak pogoda i za bardzo pewna siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum