Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2009 Pochwał: 4 Posty: 1485 Skąd: z kapusty
Wysłany: 2010-01-10, 13:30
Sml napisał/a:
tylko mapek dodac:D
No co do mapek to by sie przydalo:D Bo jak raz dalem vote dd2 to az sie zdziwilem jedna osoba tylko nie chciala zeby zmienic a reszta chciala, wiec mozna by dodac pare mapek do stalego MC
Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 211 Skąd: Strzegom
Wysłany: 2010-01-10, 14:33
Mapki sa, ale teraz problem, nie ma losowego rodzenia na niestandardowych mapach tzn. kazdy czlonek teamu rodzi sie na swoim respie. Mam nadzieje ze Kaziu cos z tym zrobi
hmmm moze glupio to zabrzmi ale graja duzo cheatow na servie najwiecej wh i mam taki pomysl zeby temu cziterstwu powiedziec STOP
zainstalowac sxe 8.5 na servie ze bez neigo nie da sie wejsc XD na serva a jak juz ktos sciagnie to i bd chcial na wh cisnac to mu sie cs nie wlaczy dopoki ma to wlaczone xD
sxe to jest anty cheat dla tych co nie wiedza co to jest xD
nei wiedzialem ze na sxe sa cheaty... czego ludzie nie wymysla zeby zniszczyc taka fajna gra :D myslalem ze z sxe to bd dobry pomysl xD myslalem ze sxe nie jest do przejscia ale teraz widze XD chcailem dobrze dla serva cos mi nie wyszlo :D no nic trudno sie mowi xD ale 3ba jakos wlaczyc z tym cheaterstwem xD
a co do tych mapek to mozna by bylo dodac ratsy tez asaulty sa tez fajne :)
AK47, no ale admini na dm sa zadko XD
bialy, ja gdzies tak za tyg zainwestuje w admina to moze bd lepiej XD przez fereie to ja caly czas gram na servie
no wiesz ale sxe by troche zmniejszylo cheaterstwo xD koles ktory widzi ze jest sxe i chce grac na wh to powie sobie "pieprze ide na inny serv cheatowac"
albo inna wersja-koleś widzący że trzeba ściągać sXe powie sobie "pieprze ide na inny serwer bo tu trzeba jakieś powalone sXe ściągać"... na jedno wychodzi..
Tu punkt dla Agenta. Cóż nieraz jestem na servie wystarczy mnie informować. Nie powiem adminowanie na DM jest bardzo ciężkie a duża cześć podejrzeń o WH jest wyssana z palca
_________________ Spokojna
Egzystencja
Stała się
Jebaną
Apokalipsą
Zamknąłem jakiś temat a masz jeszcze coś ważnego do powiedzenia --> wyślij priv w celu otwarcia go.
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 15 Lis 2009 Pochwał: 1 Posty: 1047 Skąd: WarszaWa
Wysłany: 2010-01-26, 01:24
imo sxe kiedyś może było skuteczne^^ ale teraz to już każdy potrafi to obejść, ja słyszałem ostatnio że ma wejść niedługo jakaś nowa wersja vaca na STEAM, podobno ma blokować wszystkie czity^^ oraz skrypty, ale kto wie czy to jakaś plota czy prawda xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum