Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-03-01, 10:28
mozna by bylo sprobowac z tą militia
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2009 Pochwał: 4 Posty: 1485 Skąd: z kapusty
Wysłany: 2010-03-01, 21:46
Vorster, co bys sie nie musial meczyc i szybciej ta mape dodal to masz tu maczke ze spawnami csdm klik
Jest tu cs_militia i kilkanascie innych mapek ;]
Oj chyba nie po westwoodzie, westa na pewno nie było, ale militia była jak najbardziej, dzisiaj skończyłem na niej grac ;) zdziwiłem się że się pojawiła ;)
Jeśli mnie wybierzecie na ADMINA to obiecuje ze czitowanie już się skończy NA DM mnie tez to zawsze denerwowało A ja często Gram NA DM BO Lubie DeathMatch Wiec byscie mogli miec admina czesto i zawsze zeby zbanowac czitera bo nie ktorzy nawet sie z tym nie ukrywaja. :mrgreen:
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-03-21, 09:11
to zloz podanie w dopowiednim dziale bo w tym momencie spamujesz.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Jeśli mnie wybierzecie na ADMINA to obiecuje ze czitowanie już się skończy NA DM mnie tez to zawsze denerwowało A ja często Gram NA DM BO Lubie DeathMatch Wiec byscie mogli miec admina czesto i zawsze zeby zbanowac czitera bo nie ktorzy nawet sie z tym nie ukrywaja.
Oj stary nie wiesz co mówisz :D ja jestem na DM z misją ban dla cziterów, ale to że ich banuje nie znaczy że ich nawałnica się już skończy ;) jak masz jakieś zaklęcie żeby wchodzili tu tylko prawi gracze, użyj tego zaklęcia ;) albo podziel się tą wiedzą :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum