Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2610 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-06-17, 18:34 Patche do cs 1.6 non steam
Chwilowo nie mam czasu szukać innych linków ale edytuje tego posta gdy znajdę ich więcej.
Patche dla protokołu 47 ( zwykły non steam - najwięcej serwerów)
Patch 23
http://www.dobrepliki.pl/..._najlepszy.html
Aby móc zobaczyć zawartoć umieszczonš w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Counter-Strike 1.6 Non_steam (Standartowa instalka, bez patch-y))
Kod:
Patche do CS 1.6 (nie wiem ktory najlepszy) v19
Kod:
v22
Kod:
v29
Kod:
v31
Kod:
v35
Kod:
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Pochwał: 5 Posty: 1713 Skąd: Z Piekła Rodem
Wysłany: 2009-06-17, 22:20
Oj nie wiem czy to co piszesz jest prawda.
Przerobilem wszystko, procz pacha v36.
Aktualnie mam Non-Steama z patchem v32 od DigitalZone oraz od kilku dni oryginalnego Steama.
Z moich doswiadczen to wyglada tak:
-przy patchu v23 przy probie polaczenia na serwer steamowy wyskauje: couldn't connect to server
-przy patchu v32 przy probie polaczenia na steam, wyskauje: This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client.
[piszesz, ze ten patch jest na protokole 48, co jest nie prawda, bo 48 oznacza, ze serwe dziala w systemie steamowym]
Jesli serwer jest czysto Non-Steamowy [tylko protokol 47] to oznacza, ze osoba posiadajaca Steama [protokol 48] nie polaczy sie z nim. Dlatego hostingodawcy oferuja serwery 47/48, aby wszyscy mogli na nich grac.
Wysłany: 2009-10-15, 12:30
Czym sie rozni ten patch 32 od tego ktorego ja umiescilem? Bo wczesniej krytykowales tego patcha ;]
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Wysłany: 2009-10-15, 12:33
Z tym ze podales wczesniej ze ta wersja ma jakies bledy :p
Nie masz nic przeciwko temu ze podepne to wszystko pod swoj temat ? zeby wszystkie linki byly w pierwszym poscie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum