ja mam taka mala propozycje na wszystkie serwery ale napisalem tutaj... a chodzi o to ze... koles wchodzac na serwer dostajac od kogos glowe i mowiac na sayu "k***a" "japierdole" itp.(kazde wulgarne slowo) dostaje informacje w lewym gornym rogu ktora brzmi : Dlaczego tak brzydko sie wyrazasz? masz 25(i odliczanie) sekund na powiedzenie "przepraszam" a jak nie powie w sayu przepraszam to wyrzuca go z serwa ;] bylby to dobry motyw na pozbycie sie wulgaryzmow na serwerach ;]
pozdro tysiac 500 sto 900 ;] ;*
_________________ koguT^. był, koguT^. jest, i koguT^. jeszcze dłuuuugo będzie... ;]
If you're RICH I'm your BITCH!!! xDe
motto życiowe: "Nie i chuj!!!"
[B]Belormoroth Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 515
Wysłany: 2009-06-09, 00:41
Nienawidze tego pluginu bo bedzie duzo spamu "przepraszam" a to naprawde denerwuje...
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2610 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-06-09, 00:44
;] Taki cos juz widzielismy i prawde mowiac wcale nie pomagalo w pozbywaniu sie wulgaryzmow. Dzialalo wrecz odwrotnie. Taki gosc nawet jak nie przeprosil to wchodzil i pisal. No k#$%% za co mnie wyje@#$lo ? Lub przeklinali i od razu przepraszali spamujac tylko na say-u.
Nie ma to jak admin na warcie ;]
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2610 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-06-10, 11:44
Hmm, mozna tylko zalezy jak traktowac takie rzeczy. Ja np nigdy nie banuje, nie ostrzegam jesli ktos sobie przeklnie raz slowami typu cholera, kur#$ czy cos w tym rodzaju pod warunkiem ze nie kieruje tego przeklenstwa do kogos.
Jesli ktos powie do drugiego gracza ty chu@#$ kur2#$@% albo cos takiego to dopiero wtedy karam banem.
Jesli ktos wyzywa cudzych rodzicow, nagradzam permem.
Moglbym przerobic ten plugin, zeby dawal autogaga ale to by bylo troche chore, jesli ktos powie: cholera ale mi sie chce spac i dostoanie takiego gaga.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum