//internet
cl_rate 20000
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
ex_intep 0,01
to są moje ustawienia interpu plugin będący na TP pokazuje mi że mam zły interp i daje mi do wyboru interp (ale chyba widać dokładnie że mam dobre ustawienia). wiec coś ten plugin szwankuje ale to nie wszystko skasowałem sobie wczytywanie userconfig'u i wybrałem sobie interp z proponowanych przez serwer i wtedy zaczęło się straszne klatkowanie i skoki loss i choke. czy ten plugin nie wymusza przypadkiem za wysokim ustawień u graczy??
Wydaje mi sie, ze wszelkie wymuszenie interpu sa zbedne. Kazdy gra z takim interpem jak mu wygodnie. A to, ze czasem sie trafi dupal, to nie musi byc wina ustawien gru, a zadziwiajacego recoila.
Dzieciaki zaczynaja krzyczec "interp, interp" nie wiedziac w ogole jak to dziala. Zapewne malo jest osob na forum, ktore umialyby tak ustawic interp (i przede wszystkim inne ustawienia netu), zeby hity byly nieadekwatne do hitboxow.
Faktem jest, że kiedyś wymuszanie interpu działało na takiej zasadzie,
że gdy miałeś ustawiony zły to dopiero wtedy pojawiało się wymuszanie,
a teraz jest tak, że z każdym wejściem na serwer pojawia Ci się wymuszanie interpu
nawet gdy masz ustawiony taki jaki być powinien.
_________________ Dzieci neo, nasza nowa generacja
Modem to twój stary, klawiatura to matka
Mówię o tych potworach, dojrzewają na forach
W realu nie dają rady, ofiary neostrady
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-07-04, 14:38
Odblokowalem bo chyba nie bedziemy tworzyc nowych tematow gdy zmieni sie plugin od interpu albo zajda jakies zmiany.
No niestety, cos za cos jesli chodzi o poprzednia wypowiedz. Poprzedni plugin powinien sprawdzac czy gracz ma poprawny interp i zmienic na minimalny gdyby ktos mial powyzej 0.05. Niestety nie dzialal poprawnie i nawet graczom z interpem 0.01 zmienial na 0.05. Ten jest bardziej wkurzajacy bo co mapke trzeba wybrac interp ale raczej go nie zmienia na inne.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Serwer tak laguje, że to się w głowie nie mieści - dawno tak beznadziejnie się nie grało na tym serwie.
Proszę Ziutek o możliwie najszybszą ingerencje w ten temat, bo po prostu nie da się grać... I jestem pewien, że wielu graczy i adminów przyzna mi rację.
_________________ I tak jak Ktoś odchodzi...
W ślad za Nim jego cień...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum