ja tam jakos nie widze zebys gral od kilku miesiecy... od niedawna dopiero cie zauwazam :)
jeszcze mi niczym nie podpadles wiec narazie jest 85% na tak :) poudzielaj sie jeszcze troche na forum i bedzie pelne tak :)
Jestem na tak :) Gra bardzo czesto na naszym serwie :D bialy, wczesniej gral pod innym nickiem ^^ [.nieosiagalny] i w ogole miał też inne konto na forum ale zapomnial hasła :D wiec sobie nowe założył :D
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2009 Pochwał: 4 Posty: 1485 Skąd: z kapusty
Wysłany: 2010-02-27, 22:13
A ja na nie i zdania nie zmienie. Godzin na nicku .n okolo 30 nick .nieosiagalny nie istnieje nawet na serwerze. Jak wejdzie sobie jakis gracz co ma ochote poczitowac to pisze na say jak jakis nie normalny "tan ma czity" "zbanuj go". Dzisiaj byla taka sytuacja ze akurat byl cziter to tak ladnie pisal na say ze gosciu wylaczyl wszytsko zanim zdazylem demko nagrac a pozniej sobie wyszedl. Pozniej gracz o niku leon zeskanowal go i to byl ewidentny skan a ten pozniej cala nastepna mape gadal przez mikro ze leon ma wh.
Wez czlowieku ogarni, bo mnie denerwuje takie gadanie. Masz ze soba jakis problem ? Bo widze ze tak. Pisalem Ci raz na say kiedy on zyl i nawet tego nie widzial pozniej napisalem Ci na u@. Co do Leona to ja z nim gadalem ze fajnie skanuje, bo rozumiem skan strzela w jedno miejsce a nie ze ja sie poruszam i pociski leca dokladnie we mnie. Ja nie dbam o to czy ty jestes na nie czy na tak, bo nie komentuje twojego "k***a ja pierdole" itd na y@ i waszych banow za wh na 5min a za ping na 6h Pozdrawiam Cie i wyluzuj bo szukasz dziury w całym.
E.nKA, chyba powinienes sam wyluzowac :] Jak narazie na nie wiecej na 4um sie udzielaj :]
_________________ Jezeli masz jakies pytania odnosnie servera War3FT napisz na PW sprobuje na nie odpowiedziec. Jakiś temat został przezemnie zamknięty a chcesz coś dodac napisz PW a go otworze.
Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 23 Mar 2009 Ostrzeżeń: 2/4 Posty: 1567 Skąd: Obibok
Wysłany: 2010-02-28, 14:30
wczoraj po dość interesującej rozmowie wywnioskowałem jedno że aby mieć zarzuty do tego gracza trzeba mieć twarde dowody jednak pochwały pod jego imieniem można sypać bez dowodów. dość śmieszne ale bywa nie zrobiłem ss ani nie skopiowałem sobie konsoli jak zmieniałeś sobie nick na jakiś "pasztetowy" ale w moich oczach to ciebie eliminuje.
ja tam jestem na tak , ogarnięty gracz i nie chciałbym żeby został przekreślony z tego powodu , że czasem zdarza mu się "wygłupiac" i jako , ze co niektórzy juz uważają się za super dorosłych powinniście dac mu szanse.
_________________ aka ' Marysia była lekko w szoku.
"I na tym polega piękno życia , że jestem
autorem sytuacji nie do przebicia" ; >
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum