Na jakie serwery admin:Deathmatch
Nick:maslO
Staz w CSa:5 lat z przerwami
Czy posiadasz steam? jak tak to screen konta.Tak
Czy byles juz adminem:Tak
Jak dlugo:3 miesiące
Zapoznalem sie z regulaminem adm i zobowiązuje sie go przestrzegac.Tak
Mikrofon: Mam
Skoro posiadasz mikro to zapraszam na TS bo mi sie wydaje ze ty masz z 12-13lat a nie 16. Ja jestem na Nie poniewaz jak jestes czasem na War3 to mi piszesz o ludziach ktorzy niby maja czity zdarzyly sie sytuacje ze jakas nowa osoba weszla na serv zabila cie raz albo dwa i ty mi odrazu wysylasz wiadomosc typu " Gracz banuj PANA X on ma czity na 100" na poczatku reagowalem na te oskarzenia wchodzilem na spec nagrywalem demka ale wszystkich ktorych oskarzales byli czysci . Wiec niewiem czy nadajesz sie na admina i nie wiem czy czasem nie bedziesz banowal lepszych od siebie.
_________________ Jezeli masz jakies pytania odnosnie servera War3FT napisz na PW sprobuje na nie odpowiedziec. Jakiś temat został przezemnie zamknięty a chcesz coś dodac napisz PW a go otworze.
Przed zbanowaniem kogoś zawsze robie 5 ss-ow. Jak jest czysty to sobie może wejść na forum i to wyjaśnić :)) A co do twoich cziterów zbanowałem w chu.... osób na serwerze na którym miałem admina i w 80% miałem racje a jak nie to przepraszałem i dostawała ta osoba UB.
_________________ ANTY wISŁA
XXX-LECIA
CRACOVIA
Wysłany: 2010-04-03, 17:25
o4g3m!n!B4, a dlaczego na nie ?
Ja ostatnio nie gram w cs tak czesto wiec ciezko powiedziec mi tak czy nie,moze jakis staly bywalec DM sie wypowie
[ Dodano: 2010-04-03, 17:26 ]
A na dm brakuje adminow i czesto jakis cziterek biega wiec ja na tak,mozna sprawdzic jak bedziesz sobie radzil.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? -->Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl-->Klik
Nie pisz do mnie trzech pw,uzywaj opcji edytuj w zakładce "do wysłania"
maslO01 - good player.
Gracz, you did not have a BAN in this server, reason cheater? Everyone makes mistakes. Especially since he is still young.
maslO01 why DM??? Why no warft ???
Pomógł: 18 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 4 Posty: 3525 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-04-04, 10:10
dobra maslO01, zobaczymy jak będziesz sobie radził - jestem na TAK
[ Dodano: 2010-04-04, 10:10 ]
napisz do mnie
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? -->Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl-->Klik
Nie pisz do mnie trzech pw,uzywaj opcji edytuj w zakładce "do wysłania"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum