Podanie na server War3Mod :)
1. Twój nick: REZON.
2. Jak długo grasz na serwerze: hmm... miesiąc ale praktycznie cały czas spędzam na serwerze
3. Czy miałeś admina na innym serwerze: Nie
4. A jak długo: ---
5. Czy byłeś karany: nie
6. Czy zmieniałeś nick: Nie
7. Twój adres IP: mam zmienne.
8. Dlaczego chcesz miec adma: Hmm... Żeby zawsze panował Ład i porządek ^^
9. Ile grasz w Counter Strike: 4,5 roku
10. Ile masz lat: 16
11. Masz konto steam: MAM
12. Czy masz mikrofon: TaaaK. :)
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-03, 19:11
Jestem na tak.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-03, 20:15
Moze byc
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Cisi0s, jak to mnie nie widziales ??
Hmm . gram tam cały czas :D Zapytaj AK albo Peji zaprzyjaźniłem się z nimi
p.s gram praktycznie od 8 rano do 24 xDD
2. Jak długo grasz na serwerze: hmm... miesiąc ale praktycznie cały czas spędzam na serwerze
Z tym bym się nie zgodził Fakt że Cie widziałem przez ostatnie dni ale miesiąc to kompletna przesada.
Szybko sie zaklimatyzowałes. Nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń. Cis i AK 24/h nie bedą siedzieć na serwerze wiec napewno ktoś im sie przyda do pomocy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum