Wiec tak chcialem przeprosic szczegulnie h@ ale rownie serdecznie cala administracje DR i wogule cale forum i graczy DR za to ze przyznaje naduzywalem admina chcialbym zebyscie dali mi jeszcze jedna szanse Poprawa nastapi odrazu. PRZEPRASZAM WAS I OBIECUJE POPRAWE :)
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 15 Lis 2009 Pochwał: 1 Posty: 1047 Skąd: WarszaWa
Wysłany: 2010-01-07, 16:42
Jak dla mnie nie powinno być przywrócenia admina... Jak byśmy tak każdemu przywracali admina to jak by to wyglądało...oO admin np: nawyzywa gracza.. straci adma i 3 dni później znowu adminuje..oO ja to na miejscu gracza bym się ostro wkurzył^^
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Nom dobra wiem ze przesadzilem ale to byl taki okaz radosci ze mam adma ale to bylo chwilowe bo juz sobie wszystko przemyslalem i jak bym odzyskal to bym sie poprawil Tylko potrzebyje ostatniej sznasy ale wyzywac chyba nie wyzywalem ? bo teleporty byly ale to przez 2 min > Jescze raz przepraszam!
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-01-08, 20:26
Czytam tak te wypowiedzi i mysle ze cześć sie myli.tak o nim piszecie jak by on popełnił jakaś zbrodnie.
Mysle ze nie ma co wyolbrzymiać , widze ze chlopak sie stara odpokutowac wiec damy mu szanse
W ramach przywrocenia propawcio zrobisz 20 reklam naszych serwerow na innych forach.
Juz nie musisz do mnie pisac tyle na prv z przeprosinami.daje ci ostatnia szanse poprawy.
Reklamy z linkami poprosze na prv.gotowa reklame znajdziesz tu http://cs-hax.com/topics68/353.htm#2106 a stronki do reklamy wez z puchatka np
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Ale ja nikogo nie wyzywalem tylko zaienilem kilka razy grave na 5 min i tyle Admin to tez gracz jest rowny
Masz racje admin to tez gracz, lecz nie jest rowny kazdemu graczowi, bo zazwyczaj gracze zachowuje sie skandalicznie, czego admin nie moze robic, wiec nie mow mi, ze admini sa rownymi z kazdym graczem...
prospawcio napisał/a:
Nom dobra wiem ze przesadzilem ale to byl taki okaz radosci ze mam adma
jak byles taki szczesliwy to albo bylo trzeba przebiedz sie 3x wokol bloku, albo z radosci walic z bani w sciane... a nie swirowac jazebine na servie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum