Wysłany: 2010-03-07, 22:01 Przywrócenie banku
Według mnie bank powinien być przywrócony
Był to dobry dodatek
Oczywiście jeżeli bank zostanie przywrócony to z ograniczoną ilością AP
do przechowania (150 - 200)
bank jest nie potrzebny,jeżeli nie kampisz przez całą mape to spokojnie sobie nazbierasz ammo packi na wszystko. A jak ktoś ma tyle AP w banku to co chwile bazooki,granaty zarazające i psuje to gre... na NIE
Bank powinien zostać przywrócony, ale z limitem do 50 AP. Nie jest to za dużo, a przynajmniej będzie można AP z mapy na mape przenieść.
Takie jest moje zdanie.
Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 372 Skąd: Księstwo Bytomskie
Wysłany: 2010-03-08, 15:21
Cytat:
bank jest nie potrzebny,jeżeli nie kampisz przez całą mape to spokojnie sobie nazbierasz ammo packi na wszystko. A jak ktoś ma tyle AP w banku to co chwile bazooki,granaty zarazające i psuje to gre... na NIE
Tak. ii przez całą mapę mam kampić.. rozumiem Zoombie mod... ale no bez przesady ;/ Co Chwile ? no co ty wygadujesz :/ kur... Przecież ja nie mówie ze na start 400 AP tylko ogółem można zebrać ;? jeżeli ktoś uzbierał by taką sumkę.. na pewno nie rozopierd*** by ją w ciągu jednej mapy.. Piszesz Co chwile jakieś zarażające itp itd.. Tylko pamiętaj o tym.. że co.. dobra.. rozpierdolił by całe te swoje AP a na następnej mapie.. nie miał by nic.
Osobą mądra.. i kumająca co i jak.. będzie oszczędna.. i nie bedzie marnowała granatów.. na byle ciula co mu pod celownikiem przeleci.[/quote]
Tak. ii przez całą mapę mam kampić.. rozumiem Zoombie mod... ale no bez przesady ;/ Co Chwile ? no co ty wygadujesz :/ kur... Przecież ja nie mówie ze na start 400 AP tylko ogółem można zebrać ;? jeżeli ktoś uzbierał by taką sumkę.. na pewno nie rozopierd*** by ją w ciągu jednej mapy.. Piszesz Co chwile jakieś zarażające itp itd.. Tylko pamiętaj o tym.. że co.. dobra.. rozpierdolił by całe te swoje AP a na następnej mapie.. nie miał by nic.
Osobą mądra.. i kumająca co i jak.. będzie oszczędna.. i nie bedzie marnowała granatów.. na byle ciula co mu pod celownikiem przeleci.
[/quote]
No dobra, ale jaki jest cel chomikowania tych ap? po to są, by z nich korzystać a nie zbierać i trzymać :D
Ja bym chciał żeby Bank został przywrócony ale z limitem do 100 Ammo Packów
żeby ludzie nie kupowali na pierwszą rundę wszystkiego co się da czyli np : Zarażające Granaty , Bronie typu : AWP Krowa itp
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-04-25, 21:29
mało graczy sie wypowiada wiec trudno podjac decyzje, zmechaciejcie innych aby wypowiadali sie na forum to szybciej będzie decyzja.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Jak juz by to przywrocic to proponowalbym jednak te 100ap w banku.
_________________ Jezeli masz jakies pytania odnosnie servera War3FT napisz na PW sprobuje na nie odpowiedziec. Jakiś temat został przezemnie zamknięty a chcesz coś dodac napisz PW a go otworze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum