§1. Nie obrażaj innych graczy i ich rodziny. = kick - ban 7 dni §2. Nie przeszkadzaj innym w grze. = upomnienie - ban 60 min §3. Zabronione jest reklamowanie innych adresów URL i IP serwerów poza CS-HAX. = ban 10 min - 7 dni §4. Nie korzystaj z bugów mapy. = ban 60 min - 7 dni §5. Wykonuj cele mapy (podkładanie / rozbrajanie bomby, uwolnienie / obrona zakładników). = upomnienie - ban 60min §6. Zakaz wchodzenia na tekstury. = upomnienie - ban 1 dzień §7. Granie na nicku innej osoby jest zakazane. = upomnienie - ban 3 dni §8. Jeśli podejrzewasz, że ktoś łamie regulamin - poinformuj admina (klikasz (u)say_team @ treść wiadomości) jeśli jest na serwerze. Nie pisz o tym na say.
§9. Nie kwestionuj decyzji i zachowania admina - od tego jest forum. = upomnienie - ban 240 min §10. Podmiany modeli (dozwolone: CS:1.6 i CS:CZ), celowników, HUD są traktowane jak czit. = ban na zawsze §11. Zabronione są skrypty dające przewagę nad innymi graczami. = ban na zawsze §12. Gra w trybie Software jest traktowana jak czitowanie. = ban na zawsze §13. Czitowanie jest bezwzględnie zakazane. = ban na zawsze §14. Używanie słowa 'zal' jest zakazane = upomnienie - ban 240 min §15.*NOWY* Zakaz "sztucznego" nabijania ex-pa = upomnienie - ban do 7 dni
§16. Masz 7 dni na odwołanie się od bana.
*czas bana jest zależny od stopnia przewinienia, decyduje o tym admin
by Rif1e
Ostatnio zmieniony przez Vorster 2010-04-24, 10:39, w całości zmieniany 7 razy
Jest dobry, taki Regulamin jest wskazkowka dla tych, którzy dostali bana i chcą sprawdzic ile czasu i za co zostali zbanowani.
Jeśli chodzi o kwestię samego w sobie Regulaminu, to rzeczą jasną jest, że wystarczy sama etyka racjonalistyczna.
(Co kurde ostatnio mi nawala samo-kontrola )
Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 08 Maj 2009 Pochwał: 3 Posty: 1542 Skąd: Z Piekła Rodem
Wysłany: 2009-12-17, 21:07
Ja osobiscie mam następujące zastrzeżenia:
§7. - wielokrotnie było stwierdzane, że wpisywanie /klasa - nie szkodzi ani nie pomaga (bezsensowny punkt)
§8. - nie wiemy kiedy jest to celowe, zatem najnizszy próg powinien być: upomnienie + nakaz zmiany nicka
§11. - podmienione modele są już w standardzie np. w NS v32.; wziete z CS:CZ, więc trzeba to sprecyzowac do "kolorowych modeli"
Osobiście mógłbym to sam zmienić, ale... pozostawiam to autorowi.
No trochę tez popieram bo w końcu można se wykupić na hasło nick
[ Dodano: 2009-12-19, 17:33 ]
Mam prośbę niech w regulaminie niech będę zakaz wpisywania /klasy na początku rundy, bo jak gram teraz to nikt nie ma klasy praktycznie, bo każdy wpisuje i nie da się grac, bo kto zdąży to ma, a kto przyjdzie później to musi poczekać na następną mapę.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Maj 2009 Pochwał: 4 Posty: 1485 Skąd: z kapusty
Wysłany: 2010-01-09, 19:40
[R]if1e napisał/a:
§7. Granie na nicku innej osoby jest zakazane. = upomnienie - ban 3 dni
Sorry za odswierzanie, ale nie ma takiego czegos:D Jesli nick nie jest zarezerwowany to kazdy ma prawo na nim grac, wiec jak moze byc za takie cos upomnienie lub ban?
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3279 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-01-09, 20:26
dzis nawet wymyslilem jak zdobyc rezerwacje nicku nie placac szczegóły juz wkrótce .
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum