kolega dostal porcje ssow... stwierdzil ze nie potrafi
powiedzialem ze na forum jest objasnione jak to zrobic
poczym wszedl na NS i wyzwal mnie od buraka...
STEAM: STEAM_0:0:26318960
jak by mozna ustalic z jakiego ip wchodzil i zbanowac IP(connect do serva na aktywnym banie i obraze admina) bo ja nie moglem dac bana nie wiedziec czemu
ale powiedz mi czlowieku dlaczego jestes taki... taki... no nie wiem jak cie nazwac... on grzecznie sie ciebie pyta jak ma wrzucic a ty wyskakujesz odrazu z morda ze cie to nie obchodzi... pisalem ci ze nie ma nic bo go wczesniej sprawdzalem ale nie bo ty musisz postawic na swoim... ty wiesz najlepiej... eh
a co do tego buraka to tez pewnie cos bym powiedzial gdybym dostal taka odp od ciebie za normalne pytanie jak mam to zrobic?
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 31 Sie 2009 Pochwał: 2 Posty: 511 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-09-07, 23:19
ojj Ty moj buraczku cwiklowy <3
_________________ Wymowny wie co powiedzieć.... mądry co przemilczeć...
moze i nie jestem taka JAKA CHCIALBYS ABYM BYLA
czasem jestem prozna i potrafie byc niemila
czesto zmienna jak pogoda i za bardzo pewna siebie...
Ostatnio zmieniony przez Tygrysica 2009-09-07, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-09-07, 23:22
ale ja tego nie rozumiem ...bo skoro napisal ze jest objasnione na forum to po co od buraka Go zwal mial mu na servie pisac wszystko po koleji co i jak???
wez nie sciemniaj ze darl sie przez micro... bo bylem w teamie razem z wami i mowil normalnie... a jesli chodzi o buraka to jest to taka obraza ze perm sie nalezy... to ze masz adma nie znaczy ze jestes bogiem... i z mojej strony koniec tematu
Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 23 Mar 2009 Ostrzeżeń: 2/4 Posty: 1567 Skąd: Obibok
Wysłany: 2009-09-07, 23:24
saYden spoko ziom jak nie umie to zapewne poczyta na forum i wrzuci nie wieże że zaczą cie wyzywc bo nie zauważyłem w jego zachowaniu agresji a grywam z nim trochę :)
a więc poczekajmy na ss od kolegi :)
Wysłany: 2009-09-07, 23:27
wlasnie nie mozna tak jak pezet wszystko na spokojnie? tylko od razu z grubej rury sadzic... i sie wsciekac na siebie ...
Witam Panów serdecznie.
Rzekomo moja persona jest sprawcą całego tego zamieszania - uważam, że bezsadnie.
W roli wyjaśnienia:
Gracz seYden
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:0:26318960
Adres IP ukryty
Zbanowany 07-09-2009 - 22:50
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód Wrzuc screeny na forum
Zbanowany przez admina log.ini ()
Zbanowany na serwerze Cs-hax.PL [ TP ] [47/48] @ gry.wilan.pl
Poprzednie bany 2
Co do określenia jakie użyłem: "burak". Było to pod wpływem chwili, impulsu - często nie panuje się do końca nad emocjami - zwłaszcza, jeśli dzieje się bezzasadna "krzywda". Nie chciałem nikogo urazić, a już tym bardziej świadomie obrazić. Wszystko co złe związane z kwestią "buraka" biorę na siebie. Panie Administratorze! Uprzejmie przepraszam, proszę o wyrozumiałość oraz o odbanowanie mojej osoby. Z poważaniem, seYden
_________________ I tak jak Ktoś odchodzi...
W ślad za Nim jego cień...
Wysłany: 2009-09-07, 23:35
ja tego nie kumam to seYden mniej impulsywnego posta napisal niz Ty bialy xDDD ahhh ta gra jak ona wzbudza emocje xDD
ja bylem spokojny... tylko jak ktos nie jest pewny a na serwie widzi 2 admina to muglby sie z nim skonsultowac czyz nie? wtedy nie bylo by niepotrzebnego bana ani delikatnej sprzeczki :)
i jak kogos urazilem swoimi wczesniejszymi wypowiedziami to sorry :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum