Pomógł: 50 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Mar 2009 Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2/4 Posty: 1026 Skąd: Stargard
Wysłany: 2010-01-10, 10:15 Shadows of the past by cheb
Autor: cheb, VadoskiN, Pray
Czas trwania: 3:36
Opis: Co tu dużo pisać? Zwycięzca Illusion Pictures Movie Contest. Zdecydowanie najlepszy film owego konkursu, różnica w porównaniu do innych filmów względem editingu jest wielka.
Spokój, harmonia - te 2 cechy górują w filmie. Wszystko to pod bardzo spokojny soundtrack, który pasuje do filmu jak najbardziej, lecz mi osobiście nie przypadł do gustu. Jednakże dużą wadą filmu jest duża pomoc, która Cheb otrzymał od innych dobrych moviemakerów. Mam tu na myśli choćby Vadoskina czy Pray'a, którzy są weteranami sceny filmów z gier. Mimo wszystko film jest na bardzo wysokim poziomie, co udowodnił najwyższym stopniem podium ;).
@edit u mnie był jakiś problem z dzwiekiem, sprawdziłem z 3 streamy wszedzie to samo ;P tu od ok. 3:00 powinno być dobrze; P (wina youtube :()
Ostatnio zmieniony przez rayyyy 2010-01-24, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 15 Lis 2009 Pochwał: 1 Posty: 1047 Skąd: WarszaWa
Wysłany: 2010-01-10, 14:33
O ile mi się zdaję ta akcja na inferno z granatem jest też w tym filmiku "Perfect by Don_Collione" co do filmiku podobała mi się akcja z glockiem na dust2 :) ale ogólnie nie polecam oglądać tego filmiku ponieważ dźwięk psuję się przez cały filmik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum