Wysłany: 2010-02-08, 22:50 [Skarga na admina] [TP]seYden
MyLittlePinkPony
seYden
Ostrzegalem. Rashowanie.
STEAM: STEAM_0:0:869346
5 minut
A... teraz wycinek z konsoli
Cytat:
sroka killed MaVeR with m4a1
*** RASH - OFF ***
Yosh!_tV killed V with m4a1
Schabik:D aka. eVe killed Undertaker2012 with m4a1
MyLittlePinkPony killed seYden with deagle
Rozumiem, że antyrush nie działa. Nie zraszowałem na tej mapy ani razu, zawsze czekałem na napis "RASH - OFF". Czyżby admin nie znał zasad serwera, na którym ma admina? Czy był leniwy, żeby spojrzeć na zegar, tylko postanowił mnie zbanować? Zgadnijcie kto dostał bana z tych osób, które zabiły przed mną - nikt ;)
Edit:
Dorzucam screena: http://img15.imageshack.us/img15/1038/adadadah.jpg
Nie chodzi o bana na 5 minut, chodzi o zasady, które tutaj są nagminnie dostosowywane do swoich potrzeb. Część zawodników jest slay'owana, jak nie broni bomby... cześć nie. Część jest slay'owana jak nie biegnie do bomby, cześć nie. Cześć sobie puszcza muzyczka przez mikro - dostaje bana, inni rozmawiają o przysłowiowej dupie Maryni i jest ok.
Ostatnio zmieniony przez Player1234567 2010-02-08, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
Player, czy Ty naprawdę nie masz się o co czepiać?
Ponadto całkowicie niesłusznie. Napisu "Rash-Off" byś nie ujrzał, bo antyrash nie działał (nie wiem jak jest teraz). Obserwowałem dokładnie i wbiegłeś za granice rash'u, pomimo faktów:
- Było więcej graczy żywych niż 2 w obu drużynach
- Było więcej czasu do zakończenia rundy niż 1 minuta
Jeśli 5 minutowa kara to dla Ciebie za dużo za takie przewinienie, to nie mam więcej pytań.
A tak bardziej bezpośrednio: Już chyba doprawdy z nudów napisałeś tą skargę, bo ban na 5 minut to nie wieczność. Pohamuj się trochę i zastanów czy to co napisałeś jest tego warte.
Nie będę z Tobą więcej na ten temat dyskutować, bo z pewnością przerodzi się to w jałową dyskusję o niczym.
Życzę miłego grania po (o zgrozo!) 5 minutach przerwy... Ech, ludzie...
EDIT:
TERAZ SIĘ ZDENERWOWAŁEM! Kurna, jeśli myślisz, że upilnowanie i obiektywne ocenianie WSZYSTKICH jest prostą rzeczą to się mylisz. Wybacz książę, że ucierpiałeś przez te 5 minut i korona Ci z Twej świętej główki spadła, no kurna, nie róbmy scen!
Powinienem Ci wlepić bana na godzinę, albo dzień, może wtedy by dotarło. Bo widzę, że jestem wobec niektórych zbyt łaskawy.
Nie mam ochoty z Tobą więcej na ten temat dyskutować. Jeśli Ktoś ma coś jeszcze do dodania odnośnie mojego rzekomo subiektywnego oceniania to proszę bardzo.
Ponadto całkowicie niesłusznie. Napisu "Rash-Off" byś nie ujrzał, bo antyrash nie działał (nie wiem jak jest teraz). Obserwowałem dokładnie i wbiegłeś za granice rash'u, pomimo faktów:
Czyli sugerujesz, że dorobiłem sobie tę linię? To pozdro i zapraszam na serwer, serwer gdzie masz admina.
seYden napisał/a:
- Było więcej czasu do zakończenia rundy niż 1 minuta
Więcej niż minutę do zakończenia? Chyba nie mineła więcej niż minuta.
PS Nie wiem czy zauwazyłeś, ale to jest teraz ustawione na 45 sekund.
seYden napisał/a:
Jeśli 5 minutowa kara to dla Ciebie za dużo za takie przewinienie, to nie mam więcej pytań.
(...)
Ja nie wiem po co tu się spierać :)
Little Pinki Ponki xd idź sobie kawe przez ten czas zrób i odreaguj ;)
swoja drogą zasady zasadami ;p ale ZEJDEN! piepszył przez cała mape o granicy rashu ;p i sie nie zdziwilem ze Cie zbanował ;o niesubordynacja jest karalna ;d znaczy sie nie stosowanie do zasad ;oo
aa i jeszcze jedno. ZEJDEN jest dobrym adminem a tym bardziej nie wywyższa kolegów ^^ gra równo ;) i tak samo adminuje ;d
pozdro zamykam ten denny topic ;o
ZiuTeK Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 1944 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-09, 16:42
Nie wiem dlaczego denny topic ... skarga jak najbardziej zasadna przynajmniej w pewnej czesci.
seyden przez cala mape nie zdazyl zauwazyc, ze zmienil sie czas raszu i zbanowal niewinnie gracza.
Reszta zarzutow nie poparta dowodami i dodana w wyniku zalu o bana. Topic w zadnym wypadku nie jest denny. Gracz mial racje gdyz kto inny jak nie admin powinien wiedziec o zasadach na serwerze i nie tyle unosic sie duma gdy udowodniono mu niewiedze co przyznac sie do bledu.
Zadnych kar w stosunku do seydena nie przewiduje gdyz jest dobrym adminem i pozostale zarzuty mnie nie przekonuja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum