Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2610 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-12-11, 22:21
l<KoX>l LamQ
|<KoX>| LamQ
Niewielka roznica ale jakas jest bo widze ze inaczej sie pisze i inna dlugosc zajmuje.
Naucz sie pisac swojego nicka i pisz go w ten sam sposob to nie bedziesz mial takich problemow.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomógł: 18 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 4 Posty: 3550 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2009-12-11, 22:53
Nie odpowiadamy za exp osob ktore nie maja zarezerwowanego nicku.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? -->Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl-->Klik
Nie pisz do mnie trzech pw,uzywaj opcji edytuj w zakładce "do wysłania"
NOoo tak najlepiej naciagać graczy i kase miec z tego na servy a pozatym kiedyś straciłem exp nie mialem nicku kupionego to mowili mi jakbym mial ss to by mi oddali exp xD
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2610 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2009-12-12, 13:13
Masz ss i nie straciles expa. Nie chce tutaj za bardzo obrazac ale z twoim nickiem jest jak z podpisem. Zapomniales jak go pisales a ja nie jestem tutaj od tego zeby cie nauczyc poprawnie sie podpisywac. To wyglada mniej wiecej tak jak:
2 gosci tak samo sie nazywalo, jeden sie podpisywal "Krzysztof Jarzyna" a drugi "Kszysztof Jażyna" tak samo sie mówi ale jeden sie podpisal dobrze a drugi jest debilem, który próbuje sie podpisać.
Podpowiem Ci tylko kilka mozliwosci jakich mogles zrobic: jak widać kreski sa dłuższe w jednym nicku a w innym krótsze, sprawdź czy uzywałes tych samych znakoów.
Sprawdz czy w nicku nie miales % gdy go wpisywales bo chociaz nick "Mister Bombastic" i "Mister%Bombastic" wygladaja inaczej tutaj to w grze beda wyswietlaly sie tak samo bo cs nei wyswietla %
lub zwyczajnie skopiuj nicka takiego jakiego ci dalem w postach wyzej i wklej go sobie do cs.
Co zrobisz twoja sprawa ale nie bede przenosil kazdemu expa z jednego nicka na drugiego bo zrobie cos takiego raz i kazdy mi bedzie dupe zawracal a podpisywac sie kazdy sie powinien nauczyc tak wiec ... ucz sie podpisywac za kazdym razem tak samo albo graj na innym nicku.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum