Pomógł: 18 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 4 Posty: 3550 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-05, 12:17 Szukach chetnego na stanowisko -Reklamowiec
Witam,
poszukujemy czlowieka od reklamy naszej sieci.
Obowiazki:
zamieszczać reklame na kazdym powstalym nowym forum jak i na tych na ktorych jeszcze nie ma.
Dbać o aktualna reklame.
Ogolnie mamy byc wszedzie
Nagroda ?
A jest,reklamowiec zwolniony ze skaldek na serwer.
ps.szukam tylko konkretnej osoby, nie jakiegoś opierdalacza.Nie musi on byc naszym adminem moze to byc zwykły gracz,wasz kolega.
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? -->Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl-->Klik
Nie pisz do mnie trzech pw,uzywaj opcji edytuj w zakładce "do wysłania"
Pomógł: 18 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 4 Posty: 3550 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-04-10, 15:57
Z racji tego ze Gillette zrezygnował z funkcji reklamowiec (brak czasu) poszukujemy nowego osobnika na to stanowisko
Przywileje te same - Reklamowiec jako admin nie płaci składek na serwer.
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl-->Klik
Wysłany: 2010-05-16, 23:32
tak czytam i czekam na linki,prosze zakladac własne tematy.
Wysłany: 2010-06-10, 18:37
dellcio99, ja widze w profilu ze on ma zakazpisania
taki maly offtop - nie nasladujcie mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum