Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 30 Sie 2009 Pochwał: 2 Posty: 425 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-02-22, 03:48
a moim zdaniem zdecydowanie czesciej powinna leciec de_russka ....bo ja poki co mialam chyba tylko okazje zagrac na niej 2 czy 3 razy a serio przypadla mi do gustu zreszta z tego co slyszalam z opnii ludu wiekszosci tez
jo powiem tak de_cevo_russka de_irak to są zajebiste mapki ale nie moga zostac dodane do mapcyklu ponieważ są za duże (na serwer FFA idealne nie wiem dlaczego ich tam nie ma) ale tygrysica truj dupe adminom to na pewno specjalnie dla ciebie ja puszczą :P
@ EDIT DLA TYGRYSICY
de_cevo_russka == de_russka
Ostatnio zmieniony przez pezet 2010-02-22, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-22, 15:53
pezet napisał/a:
jo powiem tak de_cevo_russka de_irak to są zajebiste mapki ale nie moga zostac dodane do mapcyklu ponieważ są za duże (na serwer FFA idealne nie wiem dlaczego ich tam nie ma) ale tygrysica truj dupe adminom to na pewno specjalnie dla ciebie ja puszczą :P
tak de_irak tez mi sie podoba,na de_cevo nie kojarze zebym grala..
pezet to potrujmy razem :P wtedy napewno sie uda co ja moge sama zdzialac :P:P:P?
a tak serio na prawde fajnie by bylo gdyby ta mapa leciala czesciej...chociaz zeby admini dawali ja czesciej do glosowania ...zamiast jakiejs ktora jest codziennie na servie...
moim zdaniem gdyby tak chociaz z 2 razy dziennie leciala de_russka badz de_irak to nic by sie nie stalo...:D a troche urozmaicenia nie zaszkodzi:)
[ Dodano: 2010-02-22, 19:35 ]
pezet napisał/a:
@ EDIT DLA TYGRYSICY
de_cevo_russka == de_russka
dobra to sie wytnie :D xD
=P ale tak to jest jak sie pisze na forum gada przez tel i jeszcze z bratem xD
ZiuTeK Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 1944 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-22, 19:44
pezet nie musi truc dupy adminom ;D on juz jest adminem i wystarczy ze pusci vota.
Tak jak zostalo powiedziane, nalezy zawracac glowe adminom zeby dali na taka mapke vote. Do stalego mapcycle sie nie nadaje bo z rana i wieczorami dzieciska sie rozejda na takiej mapce po innych serwerach.
Wysłany: 2010-02-22, 20:10
ZiuTeK napisał/a:
Tak jak zostalo powiedziane, nalezy zawracac glowe adminom zeby dali na taka mapke vote.
dobra bede trula tak ze w koncu dostane kicka :D xDDD wejde spowrotem :D dostane bana na 5 min :D odczekam az w koncu doprosze sie na godzine ^^ haha :D
ZiuTeK Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 1944 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-23, 18:58
Tygrysica jak sie nie da po prosbie to mozna sprobowac przekupstwem.
Np. daj vota na nowa mapke to wrzuce dzisiaj jakies nowe zdjecie na forum ;D
Sprobuj i powiedz jaki byl efekt ;]
Wysłany: 2010-02-24, 16:22
ZiuTeK napisał/a:
Tygrysica jak sie nie da po prosbie to mozna sprobowac przekupstwem.
Np. daj vota na nowa mapke to wrzuce dzisiaj jakies nowe zdjecie na forum ;D
Sprobuj i powiedz jaki byl efekt ;]
buhahaha :D nie no ok xD zobacze co da sie zdzialac =P =P
( Ciebie przekupie w ten sposob jak bedziesz na servie xDDD ,zobaczymy czy sie dasz =P )
Witam gralem ostatnio na jakims serwerze fajne mapki mianowicie cs bikini cs shogun final niewiem czy sie nadaja na tp mozliwe ze sa za duze ,, niewiem czy one sa wogule dostepne na tym serwerze, jakby mozna dodac fajnei by bylo zeby ciagle nie grac tego samego, chodzi mi o godziny szczytu ;) , rownie dobre mapy de dustall , de clear i de quarry ta ostatnia znalazlem gdzies w internecie i wydawalo mie sie ze naprawde fajne mapka to bedzie , (gralem na niej chwile na botach ) , no bo troszke urozmaicenia by sie przydalo ;)
Wysłany: 2010-02-25, 19:48
riko, mapek jest od cholery tylko ja potrzebuje takie sprawdozne i najlepiej takie do ktorych sa juz gotowe granice raszu. Jak jest mapka zle zrobiona jak np. de_salt2 to granice raszu robi sie baaaaardzo baardzo dlugo a niektore mapki sa zwyczajnie niegrywalne.
Bardzo mało jest mapek cs, może jakiejś cs_italy? cs_estate, cs_backalley, cs_havana... Mało gra się na nich, ale naprawdę całkiem ciekawie się gra ;p albo as_orlig ;p Graliśmy pare razy i nie było tak źle ;p
Oczywiście as_orlig to zwała i można zagrać dla rozluźnienia. Nie wiem, albo mi się wydaje lub też spowodowane jest to ciągłymi "votami" adminów, że mapy się powtarzają, chodzi tu o to, że de_dust jest podwójnie. Co do MC, jestem zaskoczony, że w MC nie ma de_cbble przecież to popularna mapa i wiele osób ją lubi, albo polubi. Ostatnimi czasy mało cpl_mill a gramy jakieś nowe mapki gdzie nie dosyć, że dość "ogarnieci" gracze ich nie czają to Ci mniej "ogarnieci" gracze nie wiedza nawet jak wyjsc z respa :PP ja przedstawiam MC
Jak zauważyliście umieściłem mapki "cs" co drugą mapę aby grało się milej :P kiedyś testowałem gdzieś ten mapcykl (nie koniecznie w tej kolejnosci) i nawet dawało rade.
To jest moja propozycja i wszelkie uwagi mile widziane. Oczywiście tez mozna dodać mapki nie standardowe, takie jak : de_scud czy de_bahrain de_clan_fire2 a nawet Cs_Rio bardzo fajna mapka :D
moim zdaniem MC jest git jeszcze dodac de_cbble i de_piranesi :D i juz by bylo o wiele lepiej :D bo to naprawde fajne mapy a gramy je tylko jak da sie vota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum