Więc drogi N77|ToRca:
Sprawa wydawać się irytująca i denerwująca.
Padło kilkanaście odpowiedzi z czego 2 na temat.
Problem z pingiem i rozłączeniem z internetem, są częstym problemem wynikającym z tego że złapało się spyware, dialery, keyloggery itp
Spyware jest relatywnie nowym rodzajem zagrożeń, którego nie wykrywa jeszcze większość powszechnie stosowanych programów antywirusowych.
O działaniu tego typu wirusa nie chce się rozpisywać, ale prosiłbym o przetestowanie bezpłatnego programu,który zajmuje chyba 1sze miejsce w wykrywaniu takich szkodnikow.
Ok ściągne go i zobacze :D
A trzeba go gdzieś dać czy moze byc normalnie z pulpicie ??
Program jest prościutki w obsludze.
Więc po 1sze, aktualizujesz bazę danych,później wykonujesz skanowanie wszystkich plików. Kiedy znajdzie jakies szkodniki, wciskasz Napraw.
Radze instalować program tam,gdzie leży Twój Windows.
Dodam, że każdy powinien coś podobnego mieć w swoim folderze bezpieczeństwa.
Ściągłem to zainstalowałem .Próbuje to wlączyc pisze Loading Robi sie do konca i nic czekalem 20 min..
Teraz jak tez chce wlączyc CS to pisze :
System Windows wyszukuje hl.exe.
Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 08 Maj 2009 Pochwał: 3 Posty: 1542 Skąd: Z Piekła Rodem
Wysłany: 2010-02-23, 17:35
NIe wiem co to w ogóle ma być, 3/4 nie na temat.
Powody wystąpienia takiego zjawiska są 2:
1. Serwer pada
2. Twój internet sie rozłącza. Sprawdź czy kable sieciowe masz solidnie podpięte, czy wtyczka od zasilacza od routera nie ma lużów. Dalej to może być zanik sygnału (jeśli masz radiówke).
Ostatnio zmieniony przez Gumipoliku 2010-02-23, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum