Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Lis 2009 Posty: 169 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 2009-12-23, 19:22
Na choince bombki wiszą,
śledzie się popularnością cieszą.
Barszczyk w sekund może dwie,
zniknął, gdzie zapodział się?
My tu razem tak siedzimy,
o prezentach myślimy.
Ale już opanuj się.
To są święta, czyż nie?
Życzy DymithiR, Dla Całej Sieci CS-hax, Dla wszystkich Adminów, Użytkowników Forum, Graczy którzy Pykają w CS'a na serverach CS-hax i wielu wielu innym, o których zapomniałem ... .:)
Podziel Się Opłatkiem .:)
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartoć umieszczonš w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
No to wszystkiego fajnego i jeszcze karpia zdechłego. No i takiej dużej nieświeżej choinki, na której dyndają Muminki. Kasjera z Biedronki, który szybko kasuje. Wody, która się nie psuje. Potraw dużo, byle świeżych. Barszczu białego z odnóżami jeży. Prezentów dostawać wcale nie musisz - mój adres znasz, więc mi je podrzucisz.
jeszcze na sylwester Choć Mikołaj palcem groził, byś północy chłopie dożył, byś flaszeczkę jakąś zmotał i życzenia wybełkotał. W klopie leżę - wstanę może - osobiście wtedy złożę, te życzenia co je ślę - oj przepraszam, znów mi źle.
Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 23 Mar 2009 Ostrzeżeń: 2/4 Posty: 1567 Skąd: Obibok
Wysłany: 2009-12-23, 22:59
widzę że powstał już jakiś temat z życzeniami więc i ja się dołączę ;]
Żeby karp był doskonały
i pierogi smakowały.
Dużo szczęścia i radości,
w tym dniu samych pomyślności.
Prezentów i humoru dobrego,
wszystkiego najlepszego!
a tak ogólnie to życzę wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz piniędzy :P
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 15 Lis 2009 Pochwał: 1 Posty: 1047 Skąd: WarszaWa
Wysłany: 2009-12-24, 00:06
Idą święta, idą święta,
Każda buzia uśmiechnięta.
Z nieba biały śnieżek leci,
Już dzieciątko spieszy się do dzieci
Jest mroźna, świąteczna noc,
Pod choinką prezentów moc.
Teraz opłatkiem się podzielimy.
Wszyscy święta bardzo lubimy!
Idą święta, widać gości - wydłub z karpia wszystkie ości. Powyjadaj z barszczu uszy. A gdy Cię za bardzo suszy, siądź wygodnie z flachą wina, i obejrzyj dziś Kevina.:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum