Nie wiem czy stale czy przypadkiem ale na niektórych mapach buguja się pułapki. Dzisiaj tak chwilę grałem obserwując co robią gracze jak nie ma adma i co się okazało? Na mapce projectos (czy jakoś tak) jedna pułapka zamiast mnie zabić przeniosła mnie za szybę i mogłem biegać w obszarze gdzie gra tt i włącza pułapki.
_________________ Spokojna
Egzystencja
Stała się
Jebaną
Apokalipsą
Zamknąłem jakiś temat a masz jeszcze coś ważnego do powiedzenia --> wyślij priv w celu otwarcia go.
A wiec.. jaki z tego wniosek?
Jeśli jest to pulapka o ktorej mysle to zakladam ze przechodziles obok jej z jakims graczem tak zwanym duszkiem i Cie przenioslo za szybe dlatego.. normalnie by Cie zabilo.
_________________ Jestem sędzią sprawiedliwym... Ma być 3:0 - będzie 3:0 "Jeśli chcesz grać w piłke musisz myśleć jak piłka"
Nie wiem na DR nie gram często i zbytnio nie mam pojęcia o co chodzi. Najpierw wtopiło mnie w szybę (komenda kill nie zadziałała) a później przeniosło mnie w miejsce dla terro gdy ostatni z ct padł rozłączyłem się bo co miałem czekac aż tt wróci i mnie zabije?
_________________ Spokojna
Egzystencja
Stała się
Jebaną
Apokalipsą
Zamknąłem jakiś temat a masz jeszcze coś ważnego do powiedzenia --> wyślij priv w celu otwarcia go.
/maly offtop
Kimedis, obserwuj dalej co sie dzieje jak nie ma admina, bo admina dosc często nie ma ;)
co do tematu - jest pelno zbugowanych pulapek, gracze buguja i sie z tego ciesza ;|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum