Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-14, 10:23 Zmiany w pluginach
Wczorajszego wieczora nastapilo wiele poprawek w pluginach na naszym kochanym 4funie.
1. Naprawa spadochronow, teraz mozemy chodzic z wcisnietym klawiszem e i nic nas nie blokuje.
2. Naprawa pluginu z wywazaniem drzwi granatem.
3. Zmiana pluginu ruletka, wgrana zostala starsza wersja ale wydaje mi sie o wiele bardziej 4fun.
4. Wgrany plugin z widocznymi kulami.
5. Kolorowe flashe zamiast szarego
6. Inne drobne zmiany, ktorych juz nie pamietam.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Pomógł: 16 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Mar 2009 Pochwał: 3 Posty: 3280 Skąd: Wroclove
Wysłany: 2010-02-14, 11:21
ZiuTeK napisał/a:
1. Naprawa spadochronow, teraz mozemy chodzic z wcisnietym klawiszem e i nic nas nie blokuje.
nie poszlo ci
_________________ Nie chcesz płacić składki adminowskiej na serwer? Klik
Chcesz żebym zainteresował sie jakimś tematem?Pisz na pw.Klucze steam za sms - 30zl
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Mar 2009 Pochwał: 1 Posty: 2592 Skąd: RzeszuF
Wysłany: 2010-02-14, 14:10
No nie poszlo, cos nie tak jest na serwerze, sprawdzalem plugin na swoim kompie i smigal jak trzeba.
Jeszcze poszukam czy nie ma jakichs fixow a jak nie znajde to moze wykryje z jakim pluginem sie gryzie.
_________________ Jesli uważasz, że jakiś temat nie został załatwiony tak jak trzeba wyślij jego linka do moderatorów lub H@ (do mnie lub Vorstera), postaramy się go jeszcze raz przeglądnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum